Victòria de l'Alabès davant el FC Barcelona
@FCBFemeni

El Barça s’ha endut la victòria contra l’Alabès amb un contundent marcador de 0-4. Els gols d’Oshoala, Ohale en pròpia porteria, Aitana Bonmatí i Claudia Pina permeten augmentar el rècord històric de partits guanyats de manera consecutiva, amb un total de 54. Amb aquests tres punts de la jornada d’avui, el conjunt de Giráldez ja en té 57, vuit més que el Reial Madrid, que té un partit menys.

El Barça guanya en una primera part amb poques ocasions

El partit ha començat amb la possessió per les blaugranes, com és habitual. L’Alabès no ha parat d’empaitar la pilota mentre les visitants no la paraven de tocar i només ha trobat oportunitats en el contraatac. Tot i el control del joc, el Barça no ha creat gaires ocasions clares i les que ha tingut no les ha pogut materialitzar. Finalment, però, Oshoala ha aconseguit estrenar el marcador al minut 32 gràcies a una assistència de Rolfo. I al cap de tan sols 6 minuts, Ohale, jugadora de l’Alabès, s’ha fet un gol en pròpia porteria quan intentava refusar una altra centrada de Rolfo, que no ha parat de crear perill.

Les blaugranes rematen el partit en el segon temps

La dinàmica en la segona meitat ha seguit en la mateixa línia. El Barça ha controlat el ritme del joc, però tots dos equips s’han trobat amb ocasions que no han sigut capaços de definir. L’oportunitat més clara ha estat una rematada de Rolfo, que ha estavellat la pilota contra el pal. Finalment, al minut 63 Aitana Bonmatí ha marcat el 0 a 3 aprofitant el refús d’un xut de Geyce. Aquest marcador ha engrescat les de Giráldez, que han començat a crear ocasions de perill, tot i que sense gaire encert de cara a porteria. Ja cap a les acaballes del partit, Clàudia Pina ha aconseguit fer l’últim gol al minut 83 aprofitant una assistència de Bronze, que Jana Gallego, portera de l’Alabès, ha sigut incapaç d’aturar.

Aquest partit és l’últim abans de l’aturada de seleccions en què Espanya jugarà la copa de les nacions. Per tant, no tornarem a veure les blaugranes fins al 5 de març en el partit contra el Vila-real a l’estadi Johan Cruyff.