Derrota del Barça de futbol sala a la Copa d'Espanya
@FCBfutbolsala

Després de la remuntada del Barça al Valdepeñas als quarts de final, els de Jesús Velasco arribaven amb confiança a les semifinals contra l’Inter Movistar. El partit ha acabat en empat ( 1-1 ) i els blaugrana han perdut als penals per 2 a 4.

El Barça surt intens

El Barça ha sortit molt intens al partit, atacant de manera constant la porteria de Jesús Herrero, que ha protagonitzat una gran actuació aturant diverses ocasions del conjunt blaugrana. Malgrat les oportunitats del Barça, qui s’ha avançat ha estat l’Inter, amb un gol de Raúl Gómez al minut 8. Els de Jesús Velasco, però, no s’han cansat d’intentar-ho i han trobat la seva recompensa al minut 20, amb un gol de Sergio González.

Segona part sense gols

El guió de la segona part ha estat ben igual al de la primera, amb l’única diferència que no hi ha hagut gols de cap dels dos equips. Tomas Draghovský podria haver donat la victòria a l’Inter al minut 16 de la segona part des del punt de penal, però Dídac Plana ha aturat el seu xut.

Els penals dicten sentència

L’empat final duia els dos equips a la tanda de penals. El Barça ha estat poc afinat de cara a porteria, ja que ha fallat dos penals, el de Matheus i Pito. El conjunt blaugrana no jugarà la final.