Víctor Alonso obre la llauna

El Sant Andreu ha dominat i ha portat el pes del partit, però li ha costat molt generar perill en els primers minuts. L’ocasió més clara, aquest cop de cap d’Elhadji. Els andreuencs hi han seguit insistint i al final han trobat el premi del gol. Víctor Alonso ha engaltat des de fora l’àrea i el xut, amb l’ajuda del porter, ha acabat entrant a la porteria.

El Sant Andreu guanya el Vilassar

El gol ha donat confiança als de Mikel Azparren, que haurien pogut gairebé sentenciar el partit. Primer ha estat Kuku, qui ha fregat el gol, i després ha tornat a ser Víctor Alonso, qui ha estat ben a prop de fer el segon.

El Sant Andreu no ha donat opció de remuntada

A la represa, el Vilassar ha intentat reaccionar i ha fet treballar una miqueta Segovia. Però el Sant Andreu no ha donat opció als del Maresme i ràpidament ha fet el segon. Carlos Matínez, sol com un mussol des del punt penal, ha enviat a dormir la pilota al fons de la xarxa. Els andreuencs tenien més de mitja feina feta. A més, el Vilassar tampoc no ha tingut sort en moments puntuals, ja que aquest magnífic xut de Soufiane s’ha estavellat a la creueta. Després els andreuencs han posat pausa al partit i no han passat més angúnies per la victòria.

El Sant Andreu guanya el Vilassar