Marc Rio avança l’Horta

L’Horta ha dominat la primera part i ha disposat de diverses ocasions per marcar. En els primers minuts han estat Domi i després Marc Rio els qui han estat ben a prop del gol. No ha estat, però, fins al minut 25 que s’ha mogut el marcador. Ha estat Marc Rio amb una rematada de cap, qui ha avançat els hortencs. Els barcelonins han treballat molt bé al mig del camp i no han deixat que el Figueres s’apropés amb perill. De fet, ha estat l’Horta qui hauria pogut fer el segon. Ferran ha engaltat molt bé la pilota i ha obligat Aroca a intervenir amb encert.

Ferran fa el segon dels hortencs

A la represa, el Figueres ha començat portant el pes del partit i, tot i que, ha disposat d’alguna ocasió, els hortencs molt ben posicionats sobre el camp han impedit el joc fluid que volien els figuerencs. I en el minut 63 l’Horta ha encarrilat el partit. Bonica jugada individual de Ferran, que acaba amb un xut potent i col·locat, que representa el 0 a 2.

L'Horta guanya el Figueres a la Copa Catalunya

Només uns minuts després Fernando Galeano ha estat expulsat per doble targeta groga, i quan només quedaven set minuts per al final ha estat Ferran qui ha marxat del camp abans d’hora. En el últims minuts, el Figueres ha disposat d’algunes ocasions, però el marcador ja no s’ha mogut.