El Barça guanya el Tottenham
@FCBarcelona

El Barça domina a la primera part

El Barça ha guanyat el primer partit de la pretemporada. Després que l’enfrontament acabés amb empat a dos, en els penals els blaugrana s’han imposat. El tècnic, Ernesto Valverde, ha col·locat en l’11 titular dos dels tres fitxatges que fins ara ha fet el club, Lenglet i Arthur. El Barça ha dominat la primera part i ha marxat al descans amb un 2 a 0 al seu favor. El primer dels blaugrana l’ha fet Munir i el segon ha estat obra d’Arthur, per tant, bon debut del brasiler amb la samarreta del Barça. A més del gol, al migcampista se l’ha vist còmode amb el joc de combinació i de toc de l’equip de Valverde.

El Tottenham empata a la segona

A la segona part, com és habitual en aquests partits, el tècnic ha canviat gairebé tot l’equip. Ha estat el debut de Malcom, que ha tingut als seus peus el tercer, però ha estat el Tottenham qui ha empatat. Els anglesos ho han fet en dos minuts gràcies als gols de Heung-Min Son i N’Koudou.

Els blaugrana s’imposen en els penals

El partit ha acabat amb empat a 2 i aleshores el guanyador s’ha decidit a la tanda de penals. Els joves del filial Palencia, Abel Ruiz, Monchu i Riqui Puig han transformat el seu llançament. Georgiou ha fallat per als anglesos i Malcom ha tingut la responsabilitat de marcar el penal definitiu. El brasiler l’ha encertat i ha donat la victòria al Barça.