Primera part sense gols

El Sants s’ha endut el duel de la primera eliminatòria de la Copa Catalunya contra el Castelldefels en un partit molt igualat entres dos conjunts de la mateixa categoria.

La primera part ha estat molt igualada amb poques ocasions de gol. La més clara l’ha tingut el Sants amb una doble oportunitat al quart d’hora de joc. Guille ha estavellat una pilota a la creueta i Navarro no ha aconseguit marcar en el rebuig. A la mitja hora de joc, el Castelldefels ha respost amb un xut des de llarga distància d’Alegre que ha desviat Yamandú a córner.

Sergio Navarro decideix a la segona

Però en l’inici de la segona meitat, Sergio Navarro ha aprofitat una passada en profunditat que ha sorprès la defensa i ha posat el 1-0 al marcador.

El partit ha embogit en el tram final amb ocasions clares per als dos equips i amb grans intervencions dels porters, Yamandú ha evitat l’empat amb una gran aturada a Jordi Aumatell, i uns minuts més tard Manu Martín ha evitat el 2-0 en una rematada en pròpia porta.

La UE Sants fa valdre el factor camp i supera una eliminatòria molt complicada amb un gran partit del golejador Sergio Navarro i de Gaudioso.