El Club Natació Sant Andreu ha demostrat que aquesta temporada, l’equip de Javi Aznar va a totes. Les andreuenques tenien un gran pedra de toc per comprovar el seu nivell i demostrar que la seva imbatibilitat a la Lliga i la Champions no és cap casualitat. I ho han demostrat guanyant el Sabadell, actuals campiones de la competició, per 13 a 10.

Un partit molt igualat des del començament

L’enfrontament entre el CN Sant Andreu i el Sabadell ha començat ben igualat i el públic que ha omplert la Pere Serrat ha gaudit d’allò més. El primer quart ha acabat amb un igualat 3 a 3 que ja feia preveure com seria la resta del partit.

I ha estat així. El segon quart, un gol d’Ariadna Ruiz, una de les màximes golejadores del partit juntament amb la seva germana Elena i Paula Crespí, posava el 6 a 5 al marcador, resultat amb què s’ha arribat al descans.

El Sant Andreu sentencia en l’últim quart

Després de la pausa llarga, el guió s’ha mantingut igual. Les andreuenques han pogut distanciar-se de dos amb els gols de les germanes Ruiz, però un gol del Sabadell quan faltaven sis segons per acabar el quart, ha tornat a deixar les coses igualades (8-7).

L’últim quart havia de decidir el partit. I ha estat aquí on l’equip de Javi Aznar ha demostrat el gran moment de forma. Cinc gols (Elena Ruiz, Paula Crespí (2), Ariadna Ruiz i Alba Muñoz) del Sant Andreu, per només tres del Sabadell han fet que el partit acabés amb una victòria històrica de les líders de la Divisió d’Honor femenina en acabar la primera volta.