Oriol Romeu va firmar un bon inici de temporada, però unes molèsties tant als genolls com als turmells han truncat el seu joc, fins al punt que el jugador ha hagut de tractar-se amb personal de la seva confiança, cosa que no ha agradat gaire al club. Aquesta informació ens l’ha explicat a betevé el periodista Toni Juanmartí.

Les molèsties i el tractament d’Oriol Romeu

Oriol Romeu arrossega unes molèsties als genolls i als turmells que s’incrementen en els moments posteriors a cada partit, fet que dificulta que es recuperi correctament per als compromisos següents. Segons el periodista Toni Juanmartí, el migcampista d’Ulldecona ha acudit a personal de la seva confiança per tractar-se les molèsties i poder estar disponible per a l’equip sempre que se’l necessiti. Aquestes molèsties, sumades al fet que no és un jugador jove, han estat alguns dels motius de la davallada en el seu rendiment.

La reacció del Barça

El tractament fora del club que ha seguit Oriol Romeu no ha agradat al Barça, ja que el club vol conèixer amb precisió quin és l’estat físic real dels seus jugadors. Segons Toni Juanmartí, el que més ha disgustat el Barça és que el migcampista hagi optat per tractar-se amb personal de la seva confiança i no amb els serveis mèdics del club.