Diego Pablo Simeone ha valorat en la roda de premsa prèvia a l’enfrontament contra el Barça el que espera del duel al Lluís Companys. “Espero un bon partit. El Barça està molt ben portat per Xavi i té les idees molt clares“. El tècnic del conjunt matalasser ha destacat com l’Atlètic de Madrid cada cop és més a prop dels dos gegants. “Hem retallat la distància, que abans era enorme, amb Barça i Madrid”.

En ser preguntat per la possible celebració de Joao Félix en cas que marqués contra el seu exequip, el Cholo ha volgut esclarir que el futbol no és determinat per un moment puntual. “El futbol no s’explica per un partit, un partit és un partit. El que importa és la continuïtat, la història de darrere. Un partit bo el pot jugar tothom“.

Juguem contra un rival que lluitarà fins al final per guanyar la Lliga perquè la seva història així ho indica. Encara no hem guanyat mai a Barcelona i és un repte”, ha reconegut l’entrenador de l’Atlètic de Madrid sobre el rival que tindrà aquest diumenge, a partir de les 21 hores, a Montjuïc.