El Sant Andreu s’ha imposat per 2 a 0 davant la Pobla de Mafumet. Els de David Almazán han saltat al terreny de joc amb ganes d’aconseguir la primera victòria de la temporada.

Sense gols a la primera meitat

La pressió per aconseguir sumar tres punts ha motivat els jugadors davant l’afició al Narcís Sala. Els quadribarrats han generat fins a tres ocasions de perill en els últims 10 minuts. La més destacada, una xilena de Fassani que ha anat contra el travesser. Però els porters de cada equip, Ramos i Parra, han estat encertats i han mantingut les porteries a zero davant les ocasions que han tingut ambdós equips.

Albertito i Fassani, golejadors del Sant Andreu

A l’inici de la represa, els locals han seguit pressionant amb una doble ocasió. Parra ha aturat la primera rematada de Fassani i la segona de Morer. La bona feina del Sant Andreu per fi ha donat fruit quan, al minut 55, Albertito ha convertit una jugada caòtica en el primer gol quadribarrat. Al 66, un xut de Fassani ha acabat al fons de la porteria i ha reafirmat la victòria.