El Sant Andreu ha perdut davant del Girona B en partit de la segona jornada de la Tercera RFEF. Els quadribarrats han caigut per 2 a 1 en un dels camps més difícils de la categoria, el Municipal de Riudarenes.

El Girona B s’encarrila a la primera part

Després d’uns primers minuts de tempteig, el Girona B s’ha avançat en el marcador mitjançant Monju. El defensa gironí ha rematat de cap un córner lluny de l’abast del porter Miguel Ramos en el minut 18. Les coses no han millorat en la primera meitat i en un bon contraatac dels gironins, Suleiman ha fet el 2 a 0 en el minut 39.

L’empat no arriba, per poc

A la represa, David Almazán ha fet entrar Doménech en el lloc de Pau Morer. En el minut 58 ha hagut d’entrar Èric López en substitució de Mulero, lesionat. Precisament el jugador andreuenc ha estat l’autor del 2 a 1, que ha arribat molt tard, al minut 83. Els andreuencs han intentat l’empat i, en el temps afegit, Aparicio ha fet un xut que s’ha estavellat al pal. Mala sort per als quadribarrats que, finalment, han perdut el primer partit de la temporada.