La UE Sants no ha pogut aconseguir superar el Girona B, líder amb tres victòries en les tres jornades que s’han disputat i ha perdut per 0 a 1. Els santsencs han fet una bona segona part, però no han pogut aconseguir l’empat.

Domini del Girona B

El Girona B ha començat el partit dominant i ben aviat ha tingut la primera ocasió en una errada defensiva santsenca. Sortosament Oriol Antonell ha refusat la pilota de Dawson que ja semblava gol. Els gironins han aconseguit avançar-se en el marcador gràcies a Arnau Ortiz després d’una bona combinació en atac en el minut 23. Dawda ha tingut una altra ocasió just abans d’arribar al descans, però el marcador ja no s’ha mogut.

El Sants millora a la segona

El Sants ha tornat dels vestidors amb una millora evident i ha buscat el gol de l’empat amb insistència. Els de Tito Lossio ha tingut ocasions com per aconseguir l’empat, sobretot a peus de Fabio, que n’ha tingut dues a les acaballes del matx. Els santsencs no han guanyat, però han ofert una molt bona imatge davant d’un molt bon equip com el Girona B.