Sant Andreu
Foto: @uesantandreu

El Sant Andreu rep aquest diumenge, a les 18 h, la visita de la Pobla Mafumet al Narcís Sala. Els andreuencs buscaran el primer triomf del curs, despr´és d’empatar amb el Manresa i perdre contra el Girona B a la Lliga, i ensopegar davant el Lleida Esportiu a la Copa Federació.

El Sant Andreu necessita guanyar

El projecte de David Almazán necessita una victòria per agafar confiança. El nou tècnic ja va avisar que els primers partits serien d’adaptació a la seva visió del futbol, però també és veritat que com més aviat es comenci a sumar de tres en tres millor que millor. De moment, els andreuencs, després de tres partits, dos de Lliga i un de Copa Federació, encara no han aconseguit mantenir la porteria a zero, per tant, aquest és un dels primers aspectes que han de millorar els quadribarrats.

Les errades individuals i de concentració també s’han de polir, ja que han provocat algun gol. A més, aquest diumenge s’haurà de veure si l’esforç de jugar aquest dimecres partit de Copa Federació passa factura a l’equip. La intenció del Sant Andreu és obtenir la primera victòria del curs i així donar una alegria a l’afició.

La Pobla Mafumet, invicte

Els andreuencs tindran un rival complicat, que ha començat la Lliga força bé. La Pobla Mafumet es va estrenar amb un empat al camp del Peralada i a la segona jornada es va imposar a casa a l’Hospitalet. Això el situa, momentàniament, a la part alta de la classificació. Els tarragonins han fet de la solidesa defensiva una virtut i encara no han encaixat cap gol després de dues jornades. Per tant, el Sant Andreu haurà d’afinar la punteria si vol tenir possibilitats de guanyar aquest diumenge.