CE Sabadell Barça B
@FCBarcelonaB

El Barça B ha aconseguit la primera victòria i ho ha fet amb un partit en el qual ha sabut refer-se de l’empat del Sabadell. Els de Sergi Barjuan han superat els arlequinats per 1 a 3 i es treuen el pes de sobre del primer triomf i del fet de marcar, cosa que no feien des de la primera jornada.

Primera part molt entretinguda

Tot i que durant els primers 45 minuts de joc no s’ha vist cap gol, el partit ha estat molt entretingut per als aficionats. El Barça B ha dominat més i ha tingut moltes ocasions per aconseguir inaugurar el marcador. Tot i això, la manca de punteria dels de Sergi Barjuan no els ha permès marxar al descans amb un gol a favor. De fet, sí que han marcat i per partida doble, però els dos gols han estat anul·lats per fora de joc. El Sabadell també ha tingut alguna oportunitat per desfer l’empat, però Arnau Tenas també ha estat molt encertat a la porteria local.

El Sabadell pressiona, però Rodado decideix

A la segona meitat, el Sabadell ha fet una passa endavant i ha empès els blaugrana, que aquest partit han jugat amb el segon equipament. Les opcions de gol locals feien pensar que la igualtat podia caure del costat dels arlequinats, però finalment ha estat Ángel Rodado qui ha marcat el 0 a 1 favorable al Barça B. Els locals han buscat l’empat i en una jugada d’estratègia, a la sortida d’un córner, l’han aconseguit mitjançant César Morgado en el minut 81. Els barcelonistes han reaccionat ràpidament i, tres minuts més tard, novament ha marcat Ángel Rodado, que ha fet l’1 a 2. Dos minuts més tard, Matheus Pereira ha fet l’1 a 3 definitiu amb una definició excel·lent.