Nou títol per a les vitrines del CN Atlètic-Barceloneta. L’equip d’Elvis Fatovic ha guanyat la Copa Catalunya després d’imposar-se a la final al CN Barcelona per 14 a 9. És el catorzè títol per als jugadors de l’Atlètic-Barceloneta.

Un derbi de dos bons equips

La final entre l’Atlètic-Barceloneta i el Barcelona ha començat molt igualada. Al final del primer quart, els campions guanyaven per un ajustat 3 a 2. El marcador, però, s’ha anat eixamplant. Abans del descans, l’Atlètic-Barceloneta ja guanyava per 8 a 4.

Després del descans, i amb un diferència de quatre gols en contra, el Natació Barcelona ha intentar apropar-se en el marcador, però no ha pogut. Un parcial de 3 a 1 per al conjunt del cavallet de mar els ha deixat amb un còmode 11 a 5, resultat amb què s’ha arribat a l’últim quart.

En els darrers vuit minuts, l’equip de Víctor González ha pogut fer un parcial de 3 a 4 i deixar el partit amb el 14 a 9 definitiu. Álvaro Granados, igual que a la semifinal davant el Mediterrani, ha estat el màxim anotador del partit amb cinc gols. Per part del Natació Barcelona, ho ha estat Blai Mallarach amb quatre dianes.

Amb la victòria, l’Atlètic-Barceloneta aconsegueix la 14a Copa Catalunya. Ara tots dos equips ja preparen el pròxim partit en què es tornaran a trobar. Serà el 25 de setembre a la final de la Supercopa.