El CN Barcelona s’ha tornat a situar en la segona posició de la Divisió d’Honor masculina després de guanyar el Sabadell per 9 a 13. Ha estat un partit en què cada equip ha dominat cadascuna de les parts. I un enfrontament amb moltes expulsions. Fins a 32 exclusions han xiulat els àrbitres del partit.

Inici fulgurant del Sabadell

El partit entre el segon i el tercer classificat de la Lliga, i que fa pocs dies es van enfrontar a les semifinals de l’Euro Cup, ha estat molt emocionant. D’inici, el conjunt de Quim Colet s’ha mostrat molt encertat en atac. Un parcial de 3 a 1 en el primer quart i un altre d’1 a 0 en el segon ha fet que els vallesans hagin marxat al descans amb un còmode 4 a 1. Un marcador que a l’inici del tercer període era de 5 a 1 favorable al Sabadell.

Reacció del Natació Barcelona

Amb el marcador en contra, però, els mariners han reaccionat. I quina reacció del CN Barcelona. Un parcial de 2 a 7 ha fet que el conjunt de Víctor González hagi capgirat el marcador i hagi tingut un petit marge d’un gol (7 a 8) a l’inici dels últims vuit minuts.

En aquest període i sense Sergi Cabanas, expulsat per acumulació, i Edu Lorrio, per lesió, el Sabadell no ha pogut capgirar el marcador i, gràcies a un últim parcial de 2 a 5, el Barcelona s’ha endut els tres punts de la piscina de Can Llong.