Barça B Alcoià Primera RFEF
@FCBarcelonaB

El Barça B de Sergi Barjuan agafa aire amb la remuntada al camp de l’Alcoià. La victòria per 2 a 3 del filial blaugrana serveix per trencar una dinàmica esgarrifosa d’una victòria en 12 partits. Ez Abde i Ferran Jutglà, claus per aconseguir un triomf que permet el Barça B respirar i agafar moral.

L’Alcoià s’avança mitjançant Andy

El Barça B és un altre amb Abde a una banda i Ferran Jutglà a la punta d’atac, però aquest salt de qualitat no l’aprofita l’equip per aconseguir resultats. De fet, l’extrem marroquí ha tingut la més clara del filial blaugrana a la mitja hora de la primera meitat, amb un xut després d’un retall que ha llepat el pal. L’Alcoià no s’ha arronsat i Andy, al minut 39, ha enviat una pilota a l’escaire per fer l’1 a 0.

L’avantatge de tenir Ez Abde i Ferran Jutglà

El Barça B ha tornat del vestidor amb una marxa més i amb un Abde endolladíssim. L’extrem ha assistit a Peque en el gol de l’empat al 55 i ha capgirat el marcador un minut després d’una gran jugada individual. 1 a 2. Els blaugrana havien fet el més difícil, però seguien entestats en patir i Toni Abad ha tornat a igualar el matx al 63. El Barça B ho ha seguit intentant i el premi ha arribat a les acaballes. Una passada filtrada de Jandro Orellana ha trencat dues línies defensives i ha caigut als peus oportuns, els d’un Ferran Jutglà, que ha fet el 2 a 3 definitiu al minut 88.