El Club Natació Sant Andreu ha perdut davant el Kinef Kirixi a la quarta jornada de la fase de grups de l’Eurolliga per 6 a 15. Les russes, actuals campiones d’Europa, han demostrat la seva superioritat davant el conjunt de Javi Aznar.

Malgrat aquesta diferència entre tots dos equips, el Sant Andreu ha tractat de tu a tu el Kirixi, en alguns moments del partit. El primer període ha acabat amb un parcial d’1 a 2 per a les russes. Una diferència que, abans del descans, s’ha ampliat fins al 1 a 5.

A la segona part, el Sant Andreu ha fet el seu millor període i ha aconseguit fer un parcial de 5 a 4. L’últim quart, però, ha estat un passeig del Kiriki. Parcial de 0 a 6 i resultat final de 6 a 15.

Ara, el Sant Andreu només necessita guanyar el Mladost de Zagreb, que encara no ha guanyat cap partit, per acabar la fase de grups en la segona posició després de superar el BVSC Zugló Budapest i el ZVL 1886 Leiden holandès.