El Sant Andreu ha guanyat contra el ZVL 1886 Leiden per 12 a 3, en el segon partit de la fase preliminar de l’Eurolliga de waterpolo femení. Amb la victòria de la primera jornada contra el Zuglo per 8 a 7 i aquesta contra el Leiden, les noies de Javi Aznar són més a prop d’aconseguir l’accés als quarts de final.

El Sant Andreu, clarament superior

El partit ha començat amb un tempteig per part dels dos conjunts, i no ha estat fins que han transcorregut cinc minuts que no s’ha obert el marcador amb un gol de Pili Peña. El Sant Andreu ha sortit molt intens en defensa i no ha deixat marcar el Leiden. El segon gol de les de Javi Aznar ha arribat quan quedava un minut per acabar aquest primer quart. La reacció holandesa ha estat amb un gol quan mancaven 25 segons, però aquests darrers segons han estat ben aprofitats per les andreuenques, que han fet el tercer amb un gol de Danijela Jackovich. Amb el 3 a 1 ha finalitzat el primer quart. Les de Javi Aznar han sortit a sentenciar el partit en el segon quart, amb un parcial de 5 a 0. Han marcat en el segon quart Paula Crespí de penal, Pili Peña, que n’ha fet dos, i també Ruth Ariño i Brigitte Sleeking. Al descans s’ha arribat amb el resultat de 8 a 1 per al Sant Andreu.

Sant Andreu

Les de Javi Aznar han seguit ampliant el marcador

En el tercer, tot ha seguit igual, amb un Sant Andreu marcant el ritme. Les de Javi Aznar han seguit aconseguint gols amb molta facilitat i Anna Gual ha fet el novè. Les holandeses han marcat el seu segon gol del partit, convertit per Elisabeth van Rijn. Ruth Ariño ha fet el seu tercer gol, el desè del conjunt andreuenc. Van Rijn ha tornat ha marcar amb un llançament llunyà, la resposta andreuenca, una jugada que ha deixat Anna Gual sola davant de la portera del Leiden. El resultat al final del tercer quart, 11 a 3.

Sant Andreu

En el darrer quart, Javi Aznar ha fet un canvi a la porteria, ha entrat Paula Nieto per Maria Elena Sánchez. Paula Crespí ha marcat el seu segon gol, i les intervencions de Paula Nieto han servit perquè el Sant Andreu no encaixes cap gol més. El Sant Andreu s’ha acabat imposant per 12 a 3.