El Centre Esportiu Municipal de Can Caralleu ha viscut un matí solidari amb el projecte De l’hospital a la catedral, d’en Xavi Vallèsi la participació de més de 200 persones. Hi ha hagut tornejos de pàdel, marxa nòrdica i zumba. L’objectiu és recollir fons per a la recerca dels tumors cerebrals infantils. Finalment, s’han aconseguit recaptar 1.500 euros que aniran destinats a l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebron.

A la recerca de la cura del càncer

En Xavi Vallès és un malalt de càncer que vol contribuir a la recerca sobre el càncer en infants. Per fer-ho suma un repte solidari i un repte esportiu: d’una banda, aconseguir fons per finançar un recerca de l’Institut del Vall d’Hebron sobre tumors cerebrals infantils; i de l’altra, i anar en bici elèctrica des de l’Hospital Vall d’Hebron fins a la Catedral de Santiago de Compostel·la en 17 dies.

Víctor Tomàs també hi col·labora

Víctor Tomàs, capità del primer equip d’handbol del Barça, també hi ha volgut aportar el seu granet de sorra. L’extrem blaugrana ha participat en els partidets de pàdel i també ha regalat unes sabatilles seves per fer-ne un sorteig.