El Sant Andreu ha guanyat el Zuglo Budapest hongarès en el primer partit de la fase preliminar de l’Eurolliga de waterpolo femení. Les de Javi Aznar jugaran tres partits més per intentar la classificació per a quarts de final, per als quals només es classifiquen els dos primers equips del grup.

El Sant Andreu encarrila bé la fase

El partit ha començat molt igualat. Les primeres a marcar han estat les hongareses i les de Javi Aznar no s’han rendit i han empatat molt ràpid. El Zuglo ha tingut l’oportunitat d’avançar-se de nou des del punt de penal, però ho ha evitat amb una gran aturada Maria Elena Sánchez.

Sant Andreu

Al minut següent, les locals sí que han aprofitat una pena màxima, llançada per Brigitte Sleeking, i amb el 2 a 1 ha finalitzat el primer quart. En el segon quart, les locals han ampliat la distància gràcies a dues dianes a favor molt seguides. Les hongareses hi han respost amb dos gols, cosa que ha deixat el marcador 4 a 3 al descans.

Les de Javi Aznar han patit més del compte

En el tercer quart només s’hi ha vist un gol, malgrat que tots dos conjunts han tingut diverses ocasions. Han estat les hongareses les que han marcat i han deixat el 4 a 4 en finalitzar aquest tercer quart. El partit s’havia de decidir en el darrer quart, que ha començat molt bé per al Sant Andreu, ja que s’ha situat en un 8 a 5 quan quedaven dos minuts i mig. Això sí, això és l’Eurolliga, i el Zuglo ha fet dos gols que els donaven opcions en el partit. Però les locals s’han mostrat impecables defensivament en el darrer minut i el Sant Andreu s’ha endut el primer partit de la fase preliminar per 8 a 7.