El FC Martinenc ha caigut derrotat davant el SESE i s’allunya de les posicions tranquil·les de la classificació.  Ha estat una derrota que trenca una ratxa de quatre partits consecutius guanyant.

Primera meitat de domini local

El derbi d’Horta-Guinardó ha començat amb el Martinenc posant-se al davant en el lluminós des del principi i mantenint-s’hi durant tot el primer quart (25-18). Poc després d’iniciar el segon quart, la Secció Esportiva Santa Eulàlia ha capgirat el marcador en quatre minuts i dos triples consecutius d’Ignasi Gómez han posat una diferència de +5 a l’electrònic. Tot i això, un gran Marc Sese ha permès als locals tornar a situar-se per sobre i apuntar-se també el segon parcial amb un resultat de 46-42.

Segona meitat molt igualada

A la represa, dos triples de Marc Sese han fet pujar l’empat a 54. El FC Martinenc tot i veure que el ritme anotador dels visitants era elevat no s’ha arronsat, i amb un parcial d’11 a 0 ha tornat a entrar en el partit. Ha estat un miratge perquè a falta de 22 segons el SESE s’ha posat un punt per sobre i una falta personal de Marc Sese ha provocat que les opcions dels locals s’esvaïssin quan han anotat els tirs lliures.