El CN Sant Andreu ha acabat en quarta posició de la  LEN Trophy de waterpolo femení. Les jugadores de Javi Aznar han perdut per 11 a 15 contra el Kinef Kirishi rus en el partit de consolació, després de perdre aquest divendres contra l’Orizzonte Catània italià per 12 a 8 en les semifinals. Tot i la derrota, les andreuenques ja havien aconseguit una fita molt important pel sol fet de disputar la Final Four.

Inici fulgurant del Kirishi

El Kirishi, que encara és l’actual campió d’Europa, s’ha mostrat molt superior al Sant Andreu, sobretot en els primers minuts del matx. Les russes han aconseguit un parcial de 0 a 8 que ha decidit l’enfrontament. En només 12 minuts (els 8 del primer quart i la meitat del segon) el Sant Andreu no ha estat capaç de superar la portera russa. Al descans el partit ha acabat amb un 2 a 9 favorable al Kirishi.

Sant Andreu Final a 4 LEN Trophy Kirishi

Reacció del Sant Andreu

Amb l’enfrontament gairebé decidit, el Sant Andreu ha estat capaç de reaccionar per mirar d’acabar amb un resultat digne. El tercer quart ha finalitzat amb empat a quatre gols i en l’últim període les de Javi Aznar han aconseguit imposar-se de forma clara per 5 a 2. D’aquesta manera el resultat final ha estat d’11 a 15.