L’Espanyol jugarà aquest dissabte, a les 13 h, a l’RCDE Stadium contra l’Alabès. Els homes entrenats per Rubi tindran al davant un rival potent que lluita per col·locar-se en zona d’Europa League, tan sols a un punt de distància. Els blanc-i-blaus, que van perdre en la primera volta volen els els tres punts per pujar llocs a la classificació. El tècnic ha deixat fora de la convocatòria Hernán Pérez per unes molèsties i Dídac i Alfa Semedo per decisió tècnica.

Rubi diu que el somni continua intacte

Després, Rubi ha dit que “el somni d’Europa segueix intacte“. L’objectiu serà guanyar l’Alabès i, per tant, col·locar-se com a molt a cinc punts de la setena posició, que podria donar accès a Europa. El tècnic també ha reconegut que “quan es perdi un partit s’acabi el somni“. Un altre punt destacat de la roda de premsa ha estat quan ha explicat que “hem penjat al vestidor les classificacions de l’Espanyol d’aquest segle“. Si els blanc-i-blaus sumessin més de 51 punts seria la tercera millor marca del segle XXI. El tècnic diu que “no vull pressionar els jugadors“, però que creu que és un tema que els pot motivar.

L’Alabès, un rival complicat

Respecte a l’Alabès, ha dit que “és un equip perillós” i que ara “toca una mica més la pilota que al principi de temporada“. Ha dit que s’haurà de vigilar molt el que són “els contraatacs i les jugades a pilota aturada”. 

“Hem demanat disculpes pel tema Calzón”

El tècnic ha explicat que “hem demanat disculpes pel tema Calzón“. Ha dit que “reconeixem que ens hem equivocat” i, per tant, “hem fet el que havíem de fer”.