La campiona actual d’Europa Miriam Gutiérrez serà la principal estrella de la vetllada BCN Boxing Nights, que es disputarà a l’Hotel Barceló Sants aquest dissabte, 13 d’abril, a partir de les 19 h. La seva rival serà l’hongaresa Bianka Nagy. El 22 de març, la boxejadora, resident a Madrid, es va proclamar campiona d’Europa del pes lleuger guanyant els punts a la britànica Samantha Smith. Miriam Gutiérrez te un rècord de 10 victòries, quatre per KO, i cap derrota. A més, és la número dos de les llistes mundials de l’Associació Mundial de Boxa (WBA), la número u de la Federació Internacional de Boxa (IBF) i la vuitena del Consell Mundial de Boxa (WBC).

El pesatge, aquest divendres

A més del combat estrella entre Miriam Gutiérrez i Bianka Nagy, en el BCN Boxing Nights cal destacar altres noms com Sebastián “Latigo” Pérez, campió actual de la Unió Europea i excampió d’Espanya; el barceloní Cristóbal Lorente, que lluitarà contra el campió actual de Madrid del pes superlleuger; Bryan Alexis, o el debut professional de Víctor Vega. També es preveu molt intens el combat del georgià resident a Barcelona Irakli Kurasbediani. Abans dels combats professionals els assistents podran gaudir de vuit combats de boxa olímpica de gran nivell.

Agraïda a la boxa

La Reina, que és el sobrenom de Miriam Gutiérrez, de 36 anys, està molt orgullosa de practicar boxa, ja que aquest esport la va ajudar a superar problemes de maltractaments. En els seus inicis en el món de la boxa va haver de deixar d’entrenar-se per no haver de donar explicacions de les marques que tenia en el cos, uns senyals produïts pels maltractaments que patia per part del pare de la seva primera filla. Gràcies a la boxa ho va superar.