El Sant Andreu s’ha quedat sense jugar la final de la Women’s LEN Trophy, la segona competició europea. Les andreuenques han perdut a semifinals contra l’Orizzonte Catania per 12 a 8.

El Sant Andreu comença nerviós

El partit ha començat de la pitjor manera possible per a les jugadores de Javi Aznar, ja que han encaixat un parcial de 4 a 0, que ha marcat la resta de l’enfrontament. Els nervis, era la primera vegada que el Sant Andreu jugava una fase final d’una competició europea, s’han notat i les andreuenques ja sempre han anat a remolc. En el segon quart, el Sant Andreu ha millorat tant defensivament com ofensivament però, tot i això, no ha pogut retallar diferències. Al descans s’ha arribat amb un marcador de 6 a 3.

La reacció tampoc no arriba a la segona part

A la represa, les andreuenques ho han intentat. S’han arribat a col·locar a dos gols, però les italianes han tallat la reacció ràpidament i fins i tot han aconseguit ampliar la diferència al final del tercer quart a quatre gols. Amb la semifinal decidida en l’últim període, el Sant Andreu ha arrencat un empat a tres, que ha deixat el marcador final amb un 12 a 8 favorable a l’Orizzonte.