El Sant Andreu ha guanyat el Figueres per 2 a 0 i s’ha assegurat una plaça al play-off d’ascens a Segona RFEF. El conjunt de Xavi Molist depenia d’ell mateix per assegurar-se l’última plaça del play-off i els quadribarrats no han fallat. Els gols de Llamas i Manel Busquets, els dos a la segona part, han donat la victòria als andreuencs.

Poc encert dels quadribarrats

Primera mitja hora relativament tranquil·la al Narcís Sala. El Figueres ha complicat les coses al Sant Andreu i l’ha obligat a jugar amb pilotes molt llargues que no han estat efectives. Les oportunitats més clares les ha tingut Pau Morer, la primera al minut 4, que ha aturat Jaime, i la segona al 12, quan ha rematat al pal curt després d’una centrada d’Argilaga. El Figueres ha tingut també les seves ocasions, però sense crear gaire perill. Abans del final del primer temps, després d’una passada filtrada de Domènech, Fassani ha tingut un u contra u amb el porter visitant i l’ha obligat a rebutjar per evitar el gol. Al descans, empat a zero al marcador.

Segon temps completament diferent

Segona part molt diferent del Sant Andreu. El conjunt de Xavi Molist ha sortit del vestidor amb una actitud i un joc completament diferents del primer temps. Des dels primers minuts els andreuencs han tingut ocasions molt clares per avançar-se, amb arribades perilloses per la banda d’Argilaga. En una sortida de córner, Noguera ha rematat una pilota que ha marxat desviada, i pocs minuts després un xut molt potent de Llamas ha obligat Jaime a treure una mà salvadora. El primer gol del Sant Andreu ha arribat després d’una passada d’Argilaga que no ha pogut rematar Fassani però sí el capità, Llamas, que ha aprofitat la pilota al segon pal. Fassani i Pau Morer han tingut més oportunitats per acabar d’aportar tranquil·litat, però ha sigut ja en temps afegit quan Manel Busquets ha sentenciat fent el segon gol després de driblar el porter.

Amb la victòria per 2 a 0, el Sant Andreu ja té la plaça al play-off d’ascens a Segona RFEF. El primer partit serà dissabte, 7 de maig, a les sis de la tarda contra l’Olot.

Els jugadors han fet un pas endavant, han fet les coses molt bé per aconseguir la victòria