El Barça s’ha proclamat campió de la Champions després de guanyar a la final a l’Sporting de Portugal per 4 a 0. És la quarta Lliga de Campions del palmarés del club. Sergio Lozano i Pito han marcat a la primera part i Ferrao i Dídac ho han fet a la segona. Els blaugrana d’aquesta manera s’han pres la revenja de la final de l’any passat.

Lozano i Pito materialitzen la superioritat del Barça

Els de Jesús Velasco han dominat i han gaudit de les millors ocasions de gol a la primera part, però la falta d’efectivitat ha fet que la diana no arribés fins al tram final dels primers 20 minuts. Matheus, fins i tot, ha enviat una pilota al pal. Ha estat quan faltaven quatre minuts per arribar al descans que Sergio Lozano, després d’una jugada individual, ha fet pujar l’1 a 0 al marcador. De fet, Marcenio ha estat a punt de marcar el segon abans de marxar als vestidors. No ha estat Marcenio, però sí que ho ha aconseguit Pito, qui ha marcat el 2 a 0.

Ferrao i Dídac sentencien la Champions

La segona part ha començat de la millor manera possible pel Barça. Només havien passat uns segons de l’inici quan Ferrao ha signat el 3 a 0. L’Sporting de Portugal ha intentat reaccionar, però els blaugrana molt ordenats i molts seriosos han evitat la reacció. Els portuguesos han esgotat les seves possibilitats amb el porter jugador quan faltaven 7 minuts pel final. Han dominat el joc, però no han trobat escletxes a la defensa barcelonina. I quan faltaven 2 minuts per acabar el partit Dídac ha aprofitat que no hi havia porter a la porteria de l’Sporting per fer el 4 a 0 i sentenciar el títol de campions de la Champions.