Una altra derrota del FC Barcelona a la Divisió d’Honor femenina d’hoquei herba. Les blaugrana han caigut davant el Junior per 0 a 2 i acaben la fase regular sense haver aconseguit cap punt en les 18 jornades disputades. Ara tenen l’oportunitat de lluitar per la permanència en els play-out.

Un Barça lluitador al primer període

Malgrat la derrota, el Barça ha aconseguit mantenir la seva porteria a zero en el primer període, que ha acabat amb empat a zero, i l’equip d’Adrian Wilches ha gaudit d’alguna ocasió per inaugurar el marcador.

En el segon període ha arribat el gol del Junior. Després de tres penals córner, les santcugatenques han vist porteria. Georgina Oliva ha fet el 0 a 1 al minut 33 de partit. Amb victòria mínima del Junior s’ha arribat al descans.

Millora de la tasca defensiva

En el tercer període, Anna Gil ha fet el segon gol del partit per a les visitants al minut 4. L’àrbitre ha indicat vuit penals córner per al Junior, dels quals l’equip de Sant Cugat només n’ha convertit un. El Barça diu adeu a la fase regular i ara toca pensar en els play-out per evitar el descens de categoria.