L'Espanyol continua sense guanyar lluny de casa
@RCDEspanyol

L’Espanyol ha empatat (1-1) contra l’Andorra a l’Estadi Nacional i continua sense aconseguir la victòria lluny de l’Stage Front Stadium, des de l’arribada de Luis Miguel Ramis. Pampín, en pròpia porteria, i Iván Gil han estat els golejadors del partit.

Inici dominant de l’Andorra

L’Espanyol ha començat amb energia l’enfrontament contra l’Andorra. Edu Expósito ha estat molt a prop de fer el primer gol al minut 2 de partit amb un llançament des de llarga distància que gairebé sorprèn Dani Martín. El conjunt local ha respost amb una gran internada de Lobete que ha acabat en córner després del xut de l’atacant dins l’àrea. L’Andorra s’ha apoderat del partit i Manu Nieto ha tingut l’1 a 0, però la seva rematada amb el cap s’ha estavellat contra la fusta.

L’equip blanc-i-blau no ha pogut crear ocasions d’excessiu perill en la primera mitja hora de partit, mentre que els jugadors d’Eder Sarabia han fet mèrits per merèixer inaugurar el marcador. A la recta final de la primera part, Manu Nieto ha tornat a crear perill amb un bon xut que ha aturat Pacheco amb una bona intervenció.

El gol de l’Espanyol el fa Pampín

L’Andorra ha arrencat el segon temps amb una oportunitat de perill sobre la porteria visitant, després d’un llançament de Lobete que ha atrapat en dos temps Pacheco. El conjunt dirigit per Ramis ha igualat les prestacions en la segona meitat i ha pogut avançar-se amb un xut d’Edu Expósito que ha atrapat Dani Martín. L’Espanyol ha estrenat l’electrònic al minut 67 de partit després d’un gol en pròpia porteria de Pampín, que ha volgut cedir la pilota amb el pit a Dani Martín, però no s’ha entès amb el porter.

Iván Gil empata el partit

El conjunt d’Eder Sarabia ha aconseguit l’empat al minut 82 gràcies a una bona rematada de cap d’Iván Gil, que ha aprofitat una assistència fantàstica de Petxa. Amb l’1 a 1, el partit s’ha tornat un intercanvi d’ocasions als últims minuts amb els dos equips buscant de totes les maneres possibles el gol de la victòria, que no ha arribat.