L’Europa ha caigut per 1-7 al Nou Sardenya contra un DUX Logronyo que ha sentenciat el partit a la primera meitat amb quatre gols. Amb aquest resultat el conjunt gracienc continua amb la seva ratxa negativa al Nou Sardenya, on només ha guanyat un partit dels sis que ha disputat aquesta temporada.

El Logroño no perdona a la primera part

El Logroño ha començat més intens el partit que l’Europa amb una bona pressió en camp contrari. Al minut 4, Laura Martínez ha aprofitat un error a la sortida de pilota de l’Europa per fer el 0 a 1. El conjunt de La Rioja ha continuat buscant el segon i ho ha aconseguit, tres minuts més tard, amb una bona jugada per banda dreta que Encarni ha rematat sola al segon pal.

Les visitants han trobat moltes facilitats en atac amb una defensa de l’Europa, que deixava molts espais a l’esquena. L’Europa, al minut 15 de partit, s’ha acostat a la porteria contrària per primera vegada amb un xut llunyà de Fati que Natalia ha blocat còmodament.

L’equip gracienc ha tingut l’ocasió més clara de la primera meitat al minut 21 amb un xut de Bové que Iria ha tret sota pals. El Logronyo ha posat el 0-3 al marcador del Nou Sardenya en una bona passada a l’espai de la defensa gracienca, que Cintia ha definit perfectament en l’un contra un davant Alba. Abans del descans, Olga García ha fet el quart per al Logronyo amb un gran xut de falta directa que ha entrat per l’escaire de la porteria d’Alba.

L’Europa abaixa els braços i el Logronyo gaudeix també a la segona part

El Logronyo ha tingut el cinquè a la sortida de la represa, però el xut de Cintia ha tocat el pal i se n’ha anat fora. L’Europa ha encaixat el cinquè en una jugada embolicada dins l’àrea que Marta Masferrer ha aprofitat per fer el 0-5. El 0-6 l’ha fet Lorena Valderas i el setè, Marina. Clara ha fet el gol de l’honor al temps afegit per l’Europa i ha posat el 1-7 al marcador del Nou Sardenya.

Ens hem d’espavilar o ens passaran per sobre com piconadores”