El Sant Andreu va necessitar una remuntada per superar la segona eliminatòria de la Copa Catalunya. Els andreuencs, fatigats encara pel desgast físic durant el Torneig d’Històrics, van saltar a la gespa amb un equip que barrejava titulars indiscutibles amb jugadors que apunten a ser menys habituals. Al davant hi havia el Cerdanyola, que va alinear pràcticament el seu onze de luxe per plantar cara als quadribarrats i avançar ronda.

Al minut 20 Uri Escabrós va avançar els visitants, però només cinc minuts més tard Dani Martí va introduir la pilota dins la pròpia porteria, la qual cosa va ser una galleda d’aigua freda per als vallesans, que van veure com se’ls girava la truita.

A la segona meitat, els de Mikel Azparren van prémer l’accelerador i Kuku va segellar el gol que va materialitzar la remuntada. Al minut 59, Jaume Villar va tornar a sorprendre, com ja va fer en la fase de grups de l’Històrics, per fer el seu segon gol vestint la samarreta andreuenca. Amb el 3-1, el marcador ja no es va tornar a moure.

Derbi en els vuitens de final

La classificació del Sant Andreu provoca que en l’última fase de Copa sense equips professionals hi torni a haver un derbi barceloní. Els quadribarrats visitaran el Feliu i Codina aquest dissabte per enfrontar-se a l’Horta, sotscampió de l’última edició d’aquesta competició. L’equip que superi la ronda passarà a vuitens de final, i s’enfrontarà al Barça B, el Nàstic o el Reus.