@RCDEspanyol

Nova victòria de l’Espanyol a la pretemporada. Els blanc-i-blaus han guanyat 0 a 2 el Burnley de la Premier League anglesa. Aquest estiu, els homes de Rubi compten els partits per victòria i també s’han desfet d’uns anglesos que no han sortit amb tots els titulars, ja que dijous van disputar partit classificatori per a l’Europa League.

Els blanc-i-blaus han dominat el partit i han disposat de les millors ocasions de gol. A la primera part HermosoJavi López, Hernan i Borja Iglesias han pogut obrir el marcador. Però ha estat Dídac Vilà qui ha marcat després d’una gran jugada col·lectiva que ha començat amb el servei de porteria de Roberto. Era el minut 50 de partit.

Dídac Vilà celebra el seu gol davant el Burnley

A les acaballes del matx Darder ha marcat el 0 a 2 en el que és el seu tercer gol aquesta pretemporada. El jugador d’Artà està molt endollat i sembla clar que serà l’eix ofensiu d’aquest nou Espanyol. Bona pedra de tot de cara a l’inici de Lliga i molt bones sensacions de l’equip dirigit per Rubi.