Un Horta plagat de baixes per sanció va aconseguir passar de ronda a Can Peixauet, davant una Grama amb molts noms (com el de l’ex de l’Espanyol Javi Chica o l’excapità de l’Horta Edgar Tejada), però encara per madurar.

El partit es podria haver posat d’esquena per a l’Horta. Una pèrdua en la sortida de pilota va deixar Llorenç sol davant del porter, però Eric va evitar el gol i el refús tampoc el va aprofitar Ñito.

Bon nivell dels atacants hortencs

La Grama exhibia potència física, però els menuts atacants hortencs eren un corcó per a la defensa. Els locals rondaven l’àrea local i feien treballar el porter, però era l’Horta el que feia més sensació de perill. Carlos va elaborar una jugada d’extrem i va guanyar línia de fons, però el xut de Marc Río el va desviar la defensa sota pals.

En la segona meitat, mateix guió, soroll de la Grama, però l’Horta cada vegada s’acostava més. Fins que al minut 61, Nolla va recollir una jugada individual de Marc Río i va perforar la proteria amb un xut encreuat imparable.

Amb un gol al marcador els visitants van poder sentenciar el partit. Jugada individual de Marc Río per la banda, que decideix xutar i es troba amb Texeira. Nolla també ho va continuar provant des de fora l’àrea.

L’empenta final dels locals no va desfer el marcador i l’Horta jugarà els vuitens de final de la Copa Catalunya. El partit va suposar el debut de Coco, un jove central que arriba cedit de l’Espanyol B, i que ahir va fer un partit sòlid.