La UE Sant Andreu ha perdut la final del Torneig d’Històrics als penals, desprès d’empatar (1-1) durant els 90 minuts de joc. Les errades de Felipe Sá i David López i una aturada del porter Morales han condemnat els quadribarrats des dels 11 metres.

Els de Mikel Azparren han sortit a mossegar davant d’un rival de Segona B. Tot i que el control de la pilota era del Badalona en els minuts inicials, el Sant Andreu ha anat guanyant protagonisme i ha gaudit de les ocasions de gol més clares. La insistència dels barcelonins ha tingut el seu premi abans del descans. Kuku ha aprofitat un control orientat per clavar un golàs des d’uns 25 metres de la porteria, imparable per al porter del Badalona.

En la segona meitat el Badalona ha posat una marxa més, ha aprofitat una errada defensiva del Sant Andreu i Xavi Boniquet ha marcat l’empat. El partit ha estat igualat fins als final, sense oportunitats clares per a cap dels dos conjunts.

El Sant Andreu no ha trobat fortuna als penals i, tot i que Segovia ha aturat el primer llançament, els xuts desviats de Felipe Sá i David López i una aturada final del porter del Badalona, han fet caure el partit del cantó dels badalonins, que revaliden el trofeu.