@mainz05_es

Finalment, el RCD Espanyol i el Mainz 05 han arribat a un acord econòmic per a la venda d’Aarón Martín. El jugador es va desplaçar dissabte a Alemanya per acabar de tancar el tracte i tot ha arribat a bon port.

Les xifres de la venda

L’Espanyol rebrà tres milions d’euros per la cessió del lateral aquesta temporada. Si Aarón juga un mínim de 10 partits oficials, el Mainz 05 el fitxarà per sis milions d’euros. A més, el traspàs podria sumar tres milions addicionals en funció de diverses variables. És a dir, que en el millor dels casos el club rebria 12 milions d’euros. A tot això cal sumar-hi el percentatge d’una futura venda, que era un dels punts que generava més discrepància entre els dos equips. Finalment, l’Espanyol rebrà un 12 % si la venda és a final d’aquesta temporada i un 10 % si és més endavant.

Comiat per carta

L’exjugador periquito s’ha acomiadat de l’afició amb una carta a les xarxes socials en què ha assegurat que la seva idea és tornar al club en un futur. Aarón va arribar a l’Espanyol quan era benjamí i en marxa amb 21 anys.

@aaronmartinn5