Les jugadores juvenils del CN Sant Andreu s’han proclamat campiones d’Espanya després d’imposar-se al Boadilla per 12 a 11. La final s’ha decidit als penals després que el partit hagi acabat amb empat a 6.

Primera part molt igualada

El partit entre les andreuenques i les madrilenyes ha estat molt igualat des de l’inici. Una bona mostra ha estat que el primer quart ha acabat amb un ajustat 2 a 1 favorable a les barcelonines. Abans del descans, cap dels dos equips ha aconseguit obrir forat i el resultat ha estat de 3 a 2 al final del primer temps.

A la segona part, més igualtat

Després del descans, el guió ha estat el mateix. Igualtat màxima entre els dos conjunts i les defenses que s’han imposat als atacs. En aquest apartat han estat clau les aturades de Paula Nieto. Malgrat tot, el Boadilla ha aconseguit en el tercer quart un parcial de 2 a 1. A l’últim període, empat a 2 i el partit que s’ha decidit als penals. I aquí és on l’equip de Javi Belmonte ha estat més encertat i s’ha acabat imposant per 12 a 11.

CE Mediterrani, terceres campionat Espanya waterpolo

L’altre equip barceloní que ha participat al campionat, el Mediterrani, ha acabat tercer després d’imposar-se al Sant Feliu per 14 a 9. A les semifinals, les santsenques havien perdut davant el Boadilla, mentre que el Sant Andreu s’havia desfet de les santfeliuenques.