seccions btvesports

El programa ‘btv esports ha comptat la temporada 2018/19 amb tres col·laboradors que ens han apropat temes de diferents àmbits cada setmana. La Laia Pujolassos, el Roc Massaguer i l’Oriol Esteve ens han dut seccions divulgatives, reivindicatives, i divertides acompanyats pel Sergi Cebrián i el Jordi Montalbo.

‘btv esports en femení’

El que fem en aquesta secció, conduïda per la Laia Pujolassos és donar una imatge real de les dones i l’esport, fugint de prejudicis i estereotips. També entrevistem i parlem amb esportistes de diferents àmbits que ens expliquen la seva experiència, una manera de conèixer possibles referents per a les noies que volen començar a practicar algun esport.

Els e-sports i els videojocs

El Roc Massaguer, Outconsumer, ens ha explicat aquesta temporada tot el que envolta el món dels e-sports i els videojocs, des de la vessant més divulgativa, amb curiositats, informació i història. També hem provat al mateix plató alguns dels ginys que es poden fer servir actualment per a jugar, i hem provat videojocs en directe.

Un toc d’humor

L’Oriol Esteve ha estrenat secció al ‘btv esports‘ aquesta temporada i ens ha volgut demostrar que és un gran atleta. L’hem enviat a provar diversos esports per veure en quin era més bo. Ha estat una gran varietat d’opcions, beisbol, bàsquet, patinatge, petanca, escalada, kick-boxing o halterofília. Jutgeu vosaltres mateixos si se n’ha sortit o no…

Programes especials

A banda de les seccions individuals de cada col·laborador, hem fet dos programes especials, al Cap d’Any i a l’estiu amb tots tres a la vegada

  1. Especial Nadal i cap d’any
  2. Especial estiu