reptes btv esports

L’equip del programa ‘btv esports‘ ha volgut enfrontar aquesta temporada a diversos esportistes a challenge o desafiaments, alguns dins del seu esport i d’altres traient-los de la seva zona de confort, però sempre amb un punt de competitivitat i diversió. En total han estat sis disciplines diferents amb 12 esportistes, que han pres part dels reptes proposats pel Jordi Montalbo i el Sergi Cebrián, de l’equip ‘btv esports’.

Futbol

A la Ciutat Esportiva Dani Jarque, amb les jugadores del RCD Espanyol Cristina Baudet i Brenda Pérez, amb xuts al travesser i a una porteria petita.

Futbol Sala

Amb els jugadors del FC Barcelona de futbol sala Esquerdinha i Arthur, claus en el triplet del FC Barcelona, amb xuts al travesser des del mig de la pista, gols de porteria a porteria i amb penals.

Hoquei patins

Repte sobre patins amb Aitor Egurrola i Nil Roca, campions de Lliga amb el FC Barcelona, van demostrar les seves habilitats sobre rodes, amb tirs de camp a camp, tocs, i penals.

Pàdbol

Un partit de pàdbol, amb els jugadors del Martinenc, Javi Iglesias i de l’Horta, Narcís Barrera, el dia abans que juguessin l‘últim derbi de la temporada.

Futgolf

Jugant a futgolf amb els jugadors de l’Europa i l’Horta, Ignasi Varona i Fernando Galeano abans que s’enfrontessin en un derbi decisiu.

Air hockey

Abans del derbi més calent dels últims anys, enfrontem els porters de l‘Horta i el Sant Andreu Carles Santaló i José Segovia a una partida de hoquei d’aire.