El Narcís Sala ha acollit la segona edició del torneig inclusiu de futbol 7 Sense Límits.  Cinc equips han format part de la competició aquesta edició: Sant Andreu Special-TEB, l’amfitrió; l’Special Europa-ACIDH, l’RCD Espanyol Special, la Penya Special Barça i el CAR Special Manlleu.

Un torneig unificat

El tret distintiu d’aquesta competició és que els equips són unificats, per tant hi participen persones amb discapacitat i sense. Els cinc equips són clubs catalans que han fet un pas endavant en matèria d’inclusió i inserció creant una secció Special a la disciplina del seu club. El torneig ha tingut un convidat de luxe a l’equip blanc-i-blau, Eloy Pérez, excapità de l’Espanyol i director de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Torneig "Sense límits"

 

Homenatge a Francesc Martínez de Foix

La competició celebra la seva segona edició, organitzada per la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual) i Special Olympics Catalunya amb la col·laboració de la Unió Esportiva Sant Andreu i el Grup Cooperatiu TEB. A més, el torneig ret homenatge a la figura de Francesc Martínez de Foix, impulsor de diverses iniciatives per la inserció social, laboral i esportiva de persones amb discapacitat intel·lectual, que va morir l’any 2017.