Narcís Sala

Resposta contundent de la Unió Esportiva Sant Andreu, després que se sàpiguen les sancions pels incidents que es van produir en el derbi contra l’Europa al Narcís Sala el passat 2 d’abril. El club andreuenc informa en un comunicat que “trenca tota relació amb el CE Europa”. La decisió és a causa que els quadribarrats consideren que el “CE Europa ha actuat de mala fe i amb voluntat expressa de perjudicar la UE Sant Andreu” per les denúncies del club gracienc després del derbi.

Recorreran les sancions de Fassani i Albertito

A més a més, el Sant Andreu, en el seu escrit, fa constarla situació irregular de l’entrenador del CE Europa, Ignasi Senabre”. En el comunicat afirma que “[Senabre] ha tingut tota la temporada fitxa registrada a la FCF com a encarregat de material perquè no té llicència per exercir com a primer entrenador”. Per tant, segons el club quadribarrat “incompleix el codi disciplinari de la RFEF”.

Entre altres coses, la Unió Esportiva Sant Andreu informa que recorrerà la sanció de quatre partits que s’ha imposat a Germán Fassani i la de dos partits a Albertito. El club també es queixa dels terminis a l’hora de comunicar les sancions.

El comunicat íntegre