Fassani Albertito

La Federació Catalana de Futbol ha sancionat Germán Fassani i Albertito pels incidents que els dos jugadors del Sant Andreu van protagonitzar en el derbi contra l’Europa en l’antepenúltima jornada de la Lliga regular.

Fassani ha estat sancionat amb quatre partits per “agredir un altre sense causar lesió”. Per tant, aquesta sanció representa que el davanter es perd els dos partits de la segona ronda del play-off d’ascens contra el San Cristóbal i també es perdria el play-off de la fase estatal si els andreuencs eliminen els egarencs. Albertito ha estat sancionat amb dos partits per “produir-se de manera violenta a un contrari al marge del joc”. Aquests dos partits de sanció signifiquen que el migcampista no podrà jugar la segona ronda del play-off d’ascens contra el San Cristóbal. En canvi, sí que podria jugar una hipotètica fase d’ascens estatal.

L’empat de Ricki Vidal va desencadenar la baralla

El derbi del 2 d’abril va acabar amb empat a 1, va ser vibrant i molt calent. El Sant Andreu es va avançar amb un gol en pròpia porta d’Àlex Cano, i els quadribarrats es van quedar amb dos jugadors menys a la part final del partit i els ànims es van començar a escalfar. Amb l’empat de Ricki Vidal al temps de descompte va fer esclatar-ho tot. Ignasi Senabre va celebrar el gol davant de la banqueta andreuenca i aleshores va arribar la resposta de Fassani i Albertito.