Ignasi Senabre
Foto: @ceeuropa (Xavi de la Ossa)

El jutge de competició de la Federació Catalana de Futbol ha fet públiques les sancions pels aldarulls que es van produir en el temps afegit en el derbi que va enfrontar el Sant Andreu i l’Europa al Narcís Sala a primers d’abril. A l’Europa només hi ha hagut un sancionat que ha estat l’entrenador Ignasi Senabre, a qui li han imposat dos partits “per insultar, ofendre, amenaçar i provocar un altre”. Per part del Sant Andreu han sigut sancionats German Fassani, amb quatre partits, i Albertito, amb dos.

Aquests dos partits de sanció signifiquen que el tècnic escapulat, Ignasi Senabre, no podrà dirigir l’equip des de la banqueta en els dos primers partits que l’equip disputi la temporada que ve a Segona RFEF. Els graciencs van aconseguir l’ascens en l’últim partit de Lliga en el derbi contra el Muntanyesa. Els gols d‘Àlex Cano i Gerard Nolla van donar tres punts a l’Europa, decisius per aconseguir l’ascens. La victòria també va significar que els escapulats es proclamessin campions de Lliga.

L’empat de Ricki Vidal va desencadenar la baralla

El derbi del 2 d’abril va acabar amb empat a 1, va ser vibrant i molt calent. El Sant Andreu es va avançar amb un gol en pròpia porta d’Àlex Cano, els quadribarrats es van quedar amb dos jugadors menys a la part final del partit i els ànims es van començar a escalfar. Amb l’empat de Ricki Vidal al temps afegit va fer esclatar-ho tot. Ignasi Senabre va celebrar el gol davant de la banqueta andreuenca i aleshores va arribar la resposta de Fassani i Albertito.