uesa Jordi Mendez
Foto: Joan Pérez (@uesantandreu)

El Sant Andreu rebrà, aquest diumenge a les 17 h, l’Alzira, club amb què lluita per entrar en la zona de play-off d’ascens. Podria ser el partit que permeti als de Xavi Molist consolidar-se a les posicions de play-off, allunyar-se una mica més d’un dels seus perseguidors i no despenjar-se de la cursa per la Lliga. Podràs seguir tot el que passi al Narcís Sala en directe al Twitch de btv esports i en aquest mateix portal web.

El Sant Andreu, eufòric, busca l’estabilitat

La UESA, amb la patida victòria de diumenge a l’Olímpic de Terrassa (0-1), ha aconseguit encadenar dues victòries després de perdre en les tres jornades anteriors. Els quadribarrats, que encara no havien guanyat fora de casa aquest 2024, van sumar tres punts que els van permetre allunyar-se dels seus perseguidors per les posicions de play-off.

Els de Xavi Molist, que durant tota la temporada han combinat ratxes positives amb negatives, busquen mantenir la bona dinàmica actual i allunyar-se de la muntanya russa en què s’havien vist immersos. Alexis Garcia, migcampista quadribarrat, ha estat el jugador més destacat les darreres jornades i el seu encert de cara a gol —quatre gols en els darrers quatre partits— pot ser clau per superar l’Alzira i assolir la setena victòria al Narcís Sala.

L’Alzira, solvent com a visitant, aspira al play-off

L’equip valencià arribarà al Narcís Sala després d’empatar contra el Torrent, un dels seus principals rivals en la lluita per arribar a les posicions d’ascens. L’Alzira ja sap què és sumar punts davant el Sant Andreu aquesta temporada. Aquest cop, ho intentaran fer com a visitants, condició que sembla agradar als valencians, que són el quart millor equip en tota la Lliga amb 15 punts. L’equip dirigit per Marc Garcia és vuitè amb 31 punts, set menys que el Sant Andreu, que ocupa la cinquena posició. La victòria suposaria per a l’Alzira un pas endavant per a l’objectiu dels play-offs d’ascens.