Tornen les lligues de waterpolo
@SergiCrespi

La disputa de l’Europeu de waterpolo i el Mundial de natació van obligar a aturar els campionats de lliga de la Divisió d’Honor masculina i femenina de waterpolo. Dos meses després, les dues competicions tornen a disputar-se aquest cap de setmana.

La Divisió d’Honor masculina torna amb un líder sòlid

La lliga masculina de waterpolo es va aturar amb la disputa de la dotzena jornada del campionat. Ho va fer amb l’Atlètic-Barceloneta com a líder de la competició amb cinc punts més que el segon classificat, el Club Natació Sabadell. En la tercera posició, amb 27 punts, hi ha el CN Terrassa, mentre que la quarta posició és per al Club Natació Barcelona amb un punt menys que els egarencs. Pel que fa als altres equips de la categoria, el Mediterrani i el Sant Andreu ocupen la cinquena i la sisena posició, respectivament. I el Catalunya és desè amb nou punts.

La classificació de la Divisió d’Honor masculina (jornada 12)

El Sant Andreu vol continuar al capdavant de la lliga

La Divisió d’Honor femenina es va aturar una jornada abans que la masculina. És a dir, tot just acabada la primera volta i amb els vuit equips classificats per a la Copa de la Reina. El líder de la competició és un sorprenent Sant Andreu amb 33 punts. Tres punts darrere de les andreuenques es troba el CN Mataró, mentre que el Sabadell és tercer amb sis punts menys que l’equip de Javi Aznar.

La quarta posició és per al Terrassa, mentre que el Mediterrani és cinquè amb 20 punts. Els altres dos equips barcelonins de la categoria són el Catalunya, setè amb 16 punts, i l’Atlètic-Barceloneta, vuitè amb 14 punts.

La classificació de la Divisió d’Honor femenina (jornada 11)