Alzira Sant Andreu

El Sant Andreu ha empatat a un contra l’Alzira al Municipal de València, en un partit amb un ritme lent, però que ha tingut emoció fins als minuts finals. Amb aquest resultat, els de Xavi Molist se situen setens amb onze punts, i encadenen quatre partits sense conèixer la derrota. El gol d’Ernest Forgas al minut 79 no ha estat suficient perquè Bono, al 91, ha fet l’empat dels valencians.

Una primera part amb dos equips conservadors

El partit ha començat amb un Sant Andreu valent i amb un Alzira aguantant en bloc baix esperant replegat els quadribarrats. Al minut 5, el Sant Andreu ha tingut la primera ocasió clara del partit amb un xut d‘Alexis que ha refusat el pal de la porteria de Dolz. Tot i que el Sant Andreu ha tingut més domini a la primera part, l’Alzira ha tingut l’oportunitat més clara de la primera meitat al minut 25, amb un xut de Sergio González ,que estava sol i que ha marxat fora per poc.

Una segona meitat sense bon joc però amb gols

La segona part ha començat com ha acabat la primera. Un ritme de partit lent, amb moltes passades en horitzontal dels dos equips i on ningú no volia arriscar. Semblava que els dos equips es conformaven amb l’empat, però al minut 79, Ernest Forgas ha avançat el Sant Andreu en el marcador després de rebre una passada en profunditat d’Antonio Pelegrín. El conjunt andreuenc volia més, i al minut 90 Martí ha marcat el que podia haver estat el 2 a 0, però l’àrbitre l’ha anul·lat per fora de joc. L’Alzira ha trobat, al minut 91, el premi que anava buscant tot el partit quan a la sortida d’un corner, Bono ha rematat una bona centrada i ha fet l’empat per als valencians.