El Centre d’Esports L’Hospitalet ha aconseguit una victòria important davant el San Cristóbal (1-3) en partit de la 20a jornada del grup cinquè de la Tercera RFEF. La connexió entre Joan Verdú i Joel Lasso, autor d’un hat-trick ha estat clau en un triomf que permet els riberencs entrar en zona de play-off d’ascens. El San Cristóbal ha perdut el primer partit després de deu sense fer-ho, concretament des del 24 d’octubre de l’any passat.

L’Hospitalet sentencia abans del descans

L’Hospitalet ha aconseguit avançar-se en el marcador al minut 20 de partit. Una bona jugada per la banda de Joan Verdú que ha cedit a Joel Lasso ha servit perquè el davanter del conjunt riberenc marqués en segona instància. El gol feia justícia a la insistència del CE L’Hospitalet. La connexió Verdú-Joel ha tornat a funcionar un quart d’hora més tard amb el 0 a 2. Aquesta vegada ha estat amb una passada per alt que ha aprofitat el davanter riberenc per superar la porteria del San Cristóbal per segon cop. El partit s’ha anat al descans amb un marcador molt difícil de superar per als egarencs gràcies també a les aturades del porter riberenc Aliaga.

L’Hospi “fa” de San Cristóbal

A la segona meitat el CE L’Hospitalet ha sentenciat amb el tercer gol de Joel Lasso en una jugada molt pròpia del San Cristóbal, amb bon joc vertical. El San Cristóbal ha marcat l’1 a 3 definitiu a poc d’arribar al final gràcies a Ashot, que tot just acabava d’entrar en el terreny de joc.