El Barça B no ha pogut trencar la mala dinàmica que arrossega fa set jornades en les quals només ha guanyat un partit i n’ha empatat un altre, el que ha disputat contra l’UCAM Múrcia. El marcador d’empat a dos no satisfà l’equip de Sergi Barjuan, ja que els murcians estan en zona de descens i els blaugrana s’allunyen de la zona de play-off i se situen novens a la classificació.

Gols blaugrana a la primera part

Els blaugrana tenien clar l’objectiu d’abans de començar la segona volta de la lliga: revertir la mala dinàmica amb què van començar davant el Cornellà. Així doncs, només quatre minuts després de començar, Matheus ha inaugurat el marcador amb un xut imparable des de fora de l’àrea. Poc ha durat l’alegria als blaugrana, però, ja que al minut set un error d’Ndiaye ha acabat en gol en pròpia porteria. Quatre minuts més tard Ilias ha marcat el segon del filial després de superar tot sol la defensa groga i arribar a l’àrea rival. A partir d’aquí, la resta de la primera part s’ha desenvolupat amb menys intensitat que a l’inici del partit. El Barça ha fet gala de les seves habilitats i ha dominat sense dificultats, tot i que els de Salva Ballesta també han pogut generar ocasions. Finalment, han marxat al descans amb un 2 a 1.

Un Murcia més viu empata un Barça menys efectiu a la segona part

Els murcians han tornat del descans amb les idees més clares i un joc més ofensiu. Al minut 59, Xemi ha marcat el gol de l’empat després de rematar amb el cap una centrada de córner. El Barça, que ha continuat dominant el partit amb més dificultats que abans, no ha sabut aprofitar les ocasions que ha generat i els ha mancat efectivitat. Una de claríssima ha estat la creada per Escobar, que ha conduït la pilota a la porteria fins que el porter rival li ha pres. El partit ha acabat 2 a 2. L’empat consolida la mala ratxa del Barça, que no ha guanyat cap dels últims tres enfrontaments.