El CE Mediterrani s’ha classificat per a les semifinals de la Copa de la Reina de waterpolo després de superar el CN Terrassa per 5 a 7. Les noies entrenades per Marc Comas han fet bons els pronòstics en un partit molt igualat. Les santsenques s’han avançat 1 a 2 en el primer quart però el Terrassa li ha tornat el resultat per arribar al descans amb empat. La igualtat en el marcador ha continuat amb un 1 a 1 en el tercer quart. No ha estat fins a l’últim, quan el Medi ha pogut obrir escletxa en el marcador amb un parcial de 1 a 3 per sentenciar l’eliminatòria.

El Sabadell a la semifinal

Les rivals de les santsenques seran les campiones actuals de Copa, el Sabadell, que per la seva banda ha superat sense problemes el Mataró per 14 a 7.