El Camping Bianya Roser ha perdut davant l’Ekke Lleida per un  52 a 54 molt ajustat. El partit ha estat molt igualat i, després de diverses alternatives en el marcador, les lleidatanes s’han acabat imposant en els últims segons.

El Roser paga un mal inici

El partit ha començat malament per a les barcelonines, ja que en el primer quart no han sabut trobar el camí cap a cistella i només han pogut anotar vuit punts. Això ho han aprofitat les de la Terra Ferma per imposar-se en aquests primers minuts. En el segon període la dinàmica s’ha capgirat i les jugadores de Jordi Payano han ajustat el marcador fins al 22 a 25 del descans.

A la represa, el Roser ha seguit més encertat ha aconseguit posar-se al davant en el marcador, però en l’últim i definitiu quart el Lleida ha superat la defensa barcelonina i s’ha acabat imposant per 52 a 54. Amb aquesta derrota el Roser és setè a la classificació i el Lleida ocupa la segona posició de la Copa Catalunya femenina.